Seminari sobre comunicacio i lideratge a l’UdA

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà el seminari titulat “Herramientas para el entrenamiento en comunicación y liderazgo ascendente, descendente y entre iguales (II)”. Aquest seminari, finançat en un 20% per un banc, s’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 6 i 7 de maig. La preinscripció està oberta fins al 22 d’abril. El preu és de 80 euros.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració d’un banc que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.