Seminari per entendre la comunicació no verbal

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà una tercera edició del seminari titulat “Què vull dir quan no dic res? Claus per entendre la comunicació no verbal”. Aquest seminari, finançat en un 20% per una entitat bancària, s’adreça a estudiants i professionals de qualsevol àmbit interessats a millorar la seva comunicació no verbal i utilitzar-la com a eina de negociació i comunicació. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 13 i 14 de maig. La preinscripció està oberta fins al 28 d’abril. El preu és de 80 euros.

Els objectius del programa són:
– Proporcionar a l’assistent consciència del seu propi llenguatge corporal i dels efectes que té en el seu entorn més immediat
– Reforçar els aspectes positius del nostre llenguatge no verbal i obtenir una comunicació eficaç
– Reconèixer les emocions i els sentiments a través del llenguatge no verbal
– Conèixer i interpretar el llenguatge no verbal dels nostres interlocutors, tant en les relacions personals com en les professionals.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració d’una fundació bancària que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.