udaLa Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà un seminari titulat “Liderazgo transformacional: herramientas para el entrenamiento de profesionales de alto rendimiento”. Aquest seminari s’adreça tant a graduats i estudiants universitaris com a professionals, executius i directius. S’impartirà en castellà, a la mateixa Universitat, durant tres dissabtes: 1 de març, 22 de març i 12 d’abril (té una durada de 12 hores). La preinscripció està oberta fins al 21 de febrer. El preu és de 120 euros.

El desenvolupament del directiu del segle XXI se centra en la millora del talent, entès aquest com la suma de la capacitat (saber fer) i el compromís (voler fer) i de la força impulsora de l’equip, on el valor que aporta el conjunt és superior a la suma de les parts. En un món global i interconnectat, el treball en equip és el millor recurs per augmentar la competitivitat. Amb un enfocament relacional, psicològic, humanista i empresarial, l’objectiu és acompanyar el canvi per donar resposta a la necessitat imperiosa del desenvolupament de les persones i la consecució col·laborativa de metes dins de les organitzacions afavorint el desenvolupament d’individus més valuosos per a ells mateixos i per a la societat.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es vol oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada