La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2013, oferirà un seminari titulat “Ambientalització del currículum: una proposta per incorporar l’educació per la sostenibilitat en la pràctica educativa”. Aquest seminari s’adreça a estudiants i professionals de l’educació, de qualsevol àmbit i nivell educatiu. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 26 i 27 d’abril. La preinscripció està oberta fins al 17 d’abril. El preu és de 80 euros.

El seminari té com a finalitat reflexionar sobre com introduir la sostenibilitat en la pràctica educativa. Es tracta de dotar d’instruments que permetin reflexionar i revisar les pràctiques educatives i proporcionar eines per ambientalitzar el currículum. Està plantejat a partir d’aportacions teòriques i de la realització d’activitats pràctiques. S’enfoca a qualsevol àmbit i nivell educatiu: maternal, primera i segona ensenyança, batxillerat i formació professional, educació en el lleure, etc.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada