Seminari a la Seu sobre el teatre com a eina per al canvi social

Del 5 a l’11 de juliol Pirineus Creatius organitza a La Seu d’Urgell un Seminari amb el títol Theatre as a tool for Social Change (Teatre com a eina per al canvi social). Aquest seminari rep el suport del projecte Erasmus+ y l’Agencia Nacional Española i està finançat per l’INJUVE.

El Seminari reunirà a La Seu d’Urgell 17 artistes, professionals de les arts escèniques, acadèmics del teatre i pedagogs teatrals de 6 països diferents que debatran i compartiran pràctiques i experiències en l’utilització de l’art dramàtic com a eina pedagògica tan als escenaris com a les escoles. Pirineus Creatius vol, amb aquesta iniciativa, crear nous llaços professionals amb organitzacions, persones i companyies de teatre a nivell europeu i que d’aquesta unió en puguin sorgir nous projectes artístics i
educatius a nivell internacional.

Les activitats es duran a terme a La Salle (on estaran allotjats els participants), la Biblioteca Sant Agustí i La Fusteria. Espai per a les Arts Escèniques de la capital urgellenca. Algunes de les activitats seran obertes a tots els interessats de la zona que vulguin participar (prèvia inscripció) de forma totalment gratuïta. Per a més informació i inscripcions es pot visitar la pàgina web de Pirineus Creatius (pirineuscreatius.org)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.