L’Associació de Bancs Andorrans (ABA), ha informat aquest diumenge de la decisió que han pres els bancs andorrans perquè, a partir d’aquest diumenge, els clients “deixin de pagar comissions per reintegrar efectiu en tots els caixers automàtics d’Andorra”. La decisió permetrà a un client d’un banc andorrà treure diners dels caixers dels bancs andorrans dels quals no n’és client de franc.

L’acord dels bancs andorrans només afecta els reintegraments a dèbit i inclou la xarxa de “més de 145 caixers automàtics des dels quals podran retirar efectiu a dèbit sense cap cost”.

Segons ha comunicat l’ABA mitjançant una nota de premsa, “aquesta iniciativa s’emmarca en la línia de treball per aplicar mesures que facilitin les transaccions amb les targetes de crèdit i així fer més pròxim el servei de la banca”. A més, afegeixen, la decisió “posa de manifest la voluntat del sector bancari de millorar la qualitat del servei i adaptar-se a les necessitats dels seus clients”.

Text: ANA

8 comentaris

  1. Fa temps que me vaig canviar al Sabadell. Sembla una entitat seriosa, m’empanadeixo de m’ho haver ho fet avars. I ara veuen com marxen els seus clients? Normal. A mes Sabadell no cobra comissions per treure diners a caixers de Espanya..ja.

  2. Doncs ens haurem de fer tots clients del Sabadell, no et sembla?

  3. Lo que tindrien que fer ABA es donar les tarjetes de crédit de franc, ja que per tindre una tarjeta de 4 de les 5 entitat que están establertes al,país cobren entre 26 i 40 euros anuals, per disposar de la seva tarjeta i per treure diners a carrec a final de mes també ens cobre interesos, i per enviar el correu a casa, cosa que tindrie que ser de franc, no penseu com jo.
    El únic BANC que no cobre per les seves tarjetes es el Sabadell a veure si les demes entitats aprenden d’ells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada