Selecció dels coordinadors de les activitats que es programaran durant ‘La cultura no s’atura’

Logotip del programa 'La Cultura no s'atura'
Logotip del programa ‘La Cultura no s’atura’.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha informat aquest dimecres al Consell de Ministres de la selecció oficial dels coordinadors i coordinadores que programaran les activitats que s’impulsaran sota el marc de ‘La cultura no s’atura’ 2021/2022. Un cop tancat el període previst per a la presentació de candidatures es van presentar un total de 11 propostes, per a cinc llocs de coordinació.

Finalment, i després de la valoració de cadascuna de les candidatures, s’ha decidit atorgar la candidatura a les següents personalitats:

–        Paul-Alexandre Nicolas com a coordinador del sector d’arts plàstiques i visuals.

–        Meritxell Díaz com a coordinadora del sector d’arts escèniques.

–        Maria Cucurull com a coordinadora del sector de lletres.

–        Hèctor Mas com a coordinador del sector d’audiovisuals.

–        Antoni Gibert com a coordinador del sector de música.

Un cop seleccionats, els coordinadors i les coordinadores podran demanar la informació complementària que considerin necessària per a la valoració de les propostes artístiques per seleccionar els projectes que participaran al programa.

‘La cultura no s’atura’ és un programa d’activitats culturals conjuntes del Ministeri de Cultura i Esports i els comuns de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany que engloba els principals sectors culturals per contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i ser un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals del país.

El projecte distribueix de manera equilibrada en el territori nacional l’activitat cultural, amb l’objectiu principal de promoure i donar suport al teixit cultural andorrà i proporcionar als nostres conciutadans propostes de qualitat per al seu gaudi intel·lectual.

TOTES LES NOTÍCIES