S’eixamplarà la CG2 a la sortida de Soldeu en direcció a França

rotondaEl Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, les obres d’eixample de la CG2 a la sortida de Soldeu en direcció a França. Aquests treballs donen continuïtat als que es van adjudicar l’any 2013, relatius a l’eixampla i rectificació de la CG2 a la sortida de Soldeu.

En el moment de licitar aquella obra ja s’informava de la previsió de licitació de la rotonda durant el 2014. Les obres principals consisteixen en l’eixampla i rectificació de la CG2 en un tram de 205 metres a 20 metres més sobreamples en les corbes i l’execució de la voravia pel costat muntanya, per facilitar la comunicació peatonal en una zona semi-urbana.

La rotonda permetrà els girs dels vehicles turismes i sobretot pesats abans de la zona de l’allau de Soldeu. A més, el projecte contempla la construcció d’una galeria de serveis pel costat del riu que s’integrarà al mur que sustenta la CG2, optimitzant així les inversions del Govern, FEDA i Andorra Telecom. És per aquest motiu que les obres comporten un conveni entre el Govern i Andorra Teelecom per l’execució d’aquests treballs.

1 comentari

  1. Quantes en porten?
    El presupost en rotondes de DA es increïble,que hi tenen accions o que?

Comments are closed.