Segona xerrada de l’Escola de Pares de la Seu

Aquest dijous, 26 d’abril, tindrà lloc la segona xerrada programada dins de l’Escola de Pares de la Seu d’Urgell. Aquesta xerrada, que porta per títol ‘Amor en 5D. Cuidar la parella’ anirà a càrrec del pediatre Óscar Rosell, i s’iniciarà a dos quarts de deu de la nit, a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc.

Recordem que en el marc del projecte del Pla Educatiu d’Entorn i amb la implicació de la comissió de famílies -formada per totes les AMPAS del centres educatius de la Seu d’Urgell- s’ha organitzat una escola de pares on diferents professionals oferiran xerrades i tallers sobre diferents temes d’interès per a les famílies.

Aquesta escola de pares la va inaugurar la xerrada del reconegut pediatre Carlos González, sota el títol ‘Com criar els teus fills amb amor’ i que va convocar més de cent cinquanta persones, entre pares, mares i fills. El doctor González és autor de diversos llibres dedicats a la criança, alimentació i salut infantil. Entre d’altres títols destacats cal remarcar els llibres Un regal per a tota la vida i Bésame mucho.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *