Segona edició del taller de teatre per a joves Shakespeare Exprés

L’Animal Escola de Teatre ofereix una segona edició del taller Shakespeare Exprés durant els matins de la setmana del 18 al 23 de juliol adreçat a joves de 15 a 18 anys.

Aquest any es compleix el IV centenari de la mort de Shakespeare, i quina millor ocasió que sumar-nos amb la segona edició Shakespeare Exprés de la mà del director d’escena Juanma Casero.

Igual que l’estiu passat, treballarem d’una manera intensa sobre els textos de l’autor anglès, per crear i proposar una posada en escena completa en un breu termini de temps. Durant una setmana de treball lúdic i rigorós  els adolescents coneixeran la implicació del treball de l’actor a escala pràctica, amb assajos i ritmes de treball enfocats a la finalitat de la representació. No s’abandona la creativitat, ni la recerca, però s’aplica des de la practicitat i l’economia de temps.

“Podem muntar la nostra proposta en una setmana? Aquest és el repte”, afirmen els organitzadors

L’estiu passat, es va treballar a  partir del “Somni d’una nit d’estiu” i el resultat del procés creatiu es va poder veure al parc infantil del Prat del Roure. Aquest any, aprofitant l’aniversari, es treballarà una proposta molt especial.

A partir del curs vinent, Junama Casero també s’incorpora com a professor dels cursos anuals de l’escola.

Horaris del taller Shakespeare Exprés: Del 18 al 23 de juliol de 10 a 13h.

Preu: 80€

Inscripcions a L’Animal Escola de Teatre:

lanimal.escoladeteatre@gmail.com / +376 845 345. 

Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 13 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.