Segona edició de l’snowrugby, a Pas de la Casa

Soldeu-El-Tarter-2Els amants de la neu que s’apropin aquest cap de setmana a Grandvalira tindran a disposició prop de 200 quilòmetres esquiables. Les precipitacions en forma de neu caigudes en els darrers dies han deixat entre 20 i 30 cm de neu nova i la previsió meteorològica apunta a noves nevades en les properes hores per bé que, els gruixos de neu actuals de 50 i 100 cm podrien variar. Les condicions òptimes de neu i el complement de la producció de neu dels últims dies gràcies a les baixes temperatures permetran l’obertura de pistes emblemàtiques com l’Avet (Soldeu) i la Gaig (Canillo).

La segona edició de l’snowrugby, a Pas de la Casa

L’espectacle del rugby aterrarà sobre la neu de Grandvalira el proper diumenge, a les finals de la segona edició del torneig snowrugby. El passat cap de setmana va tenir lloc al camp de l’StadeToulousain la fase de classificació amb 12 equips formats per 8 jugadors amateurs. D’aquests, 3 es van classificar per la fase final, que juntament amb un equip andorrà es celebrarà aquest diumenge davant de les pistes de Pas de la Casa en un terreny completament cobert de neu.

L’StadeToulousain, com a col·laborador de la competició, serà representat per les companyes dels jugadors de l’equip del Top 14, que jugaran un partit d’exhibició contra l’equip femení de Grandvalira. S’espera la presència d’alguns jugadors de l’equip 4 vegades campió d’Europa animant a les seves parelles.

Aquest és el programa del torneig:

  • 10:30h – 12:00h: Primera fase classificatòria.
  • 12:15: Partit amistós: Dones jugadors StadeToulousainvs Equip femení Grandvalira.
  • 12:30: Primera semifinal.
  • 12:45: Segona semifinal.
  • 13:00: Partit pel 3er i 4rt lloc.
  • 13:15: Final.
  • 13:30: Cerimònia de cloenda del torneig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.