Segona edició de la Trobada d’Astronomia dels Pirineus, a la Seu i Sant Joan de l’Erm

L‘Agrupació Astronòmica de la Seu d’Urgell (AASU) organitza aquest cap de setmana la segona Trobada d’Astronomia dels Pirineus, que preveu reunir aficionats d’arreu per gaudir dels millors indrets per a l’observació del cel des de l’Alt Urgell.

La reunió d’aficionats a l’astronomia comença aquest divendres, dia 13, amb la inauguració i presentació de la jornada a les 6 de la tarda a la Seu d’Urgell. Posteriorment els participants es traslladaran a Sant Joan de l’Erm, on es farà un sopar de presentació al refugi de la Basseta (21.30) i una plantada lliure de telescopis (23.00).

Les activitats prosseguiran dissabte amb unes hores lliures per al coneixement de l’entorn i una xerrada astronòmica a les 12 del migdia. Una hora més tard està programada una observació solar amb el telescopi de l’Agrupació Astronòmica. Després del dinar (14.30), les propostes continuaran a les vuit del vespre amb una altra xerrada sobre astronomia (20.00) i un sopar (21.30). A les 11 de la nit es farà una nova observació i una sessió d’astrofotografia a l’esplanada del refugi de Sant Joan de l’Erm. La trobada es tancaràdiumenge mb el comiat i la fotografia de grup, a les 11 del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.