Després de la bona recepció del càsting presencial organitzat el passat dissabte, l’equip del TEDxAndorralaVella ha obert un segon procés de selecció de ponents a través d’un format de presentació per vídeo digital.

Le persones interessades en compartir i formar part dels ponents de la propera edició del TEDxAndorralaVella han de seguir les següents pautes:

1. Tenir una idea o experiència pròpia “que mereixi ser difosa”.

2. Enregistrar en vídeo digital un resum d’un màxim de 30 segons.

3. Enviar, abans del 10 de juny, el vídeo al correu info@tedxandorralavella.com (incloent nom i el títol de la ponència).

A partir del dilluns 10 de juny, totes les propostes –incloses les enregistrades durant el càsting presencial- es publicaran al Facebook del TEDxAndorralaVella i s’obrirà un període perquè els seguidors votin els oradors que han de participar en la cinquena edició d’aquest prestigiós fòrum.

Es recorda que per assistir al càsting no és necessari tenir experiència com a conferenciant, ni un perfil professional determinat. Aquesta iniciativa pretén oferir l’oportunitat de sentir noves veus capaces de connectar idees suggeridores amb el món global, tal i com caracteritza l’esperit TED, que roman actiu sota el lema d’Idees que poden canviar el món.

La propera edició del TEDxAndorralaVella se celebrarà el proper 28 de setembre, a la nova seu parlamentària del Consell General d’Andorra i presentarà un programa centrat en el tema “RE+Evolució”, que s’encararà des de diferents perspectives.

Què és TEDxAndorra la Vella?

TEDx és el nou programa local de TED, l’acrònim anglès de Tecnologia, Entreteniment i Disseny, “tres temes de caràcter general que són, col•lectivament, la configuració del nostre futur i encara més ampli, mostrant les noves idees en qualsevol disciplina”. Les trobades TEDx són reunions organitzades de manera independent en múltiples ciutats del món, i que conserven l’esperit del TED original que afavoreix l’intercanvi i desenvolupament “d’idees que mereixen ser difoses”

TEDxAndorralaVella és una organització sense ànim de lucre, que programa esdeveniments auto-organitzats localment, i que forma part d’aquesta xarxa internacional, coneguda mundialment per la seva conferència anual (TED Conference) i per les més de 700 xerrades (TED Talks) dels més destacats pensadors, emprenedors, artistes, polítics i científics, que aprofundeixen sobre els temes més diversos.

TEDxAndorralaVella, es va inaugurar el passat 25 de maig de 2011, i preveu organitzar dues convocatòries presencials anuals (durant la primavera i la tardor) així com trobades puntuals per retransmetre en viu i directe per Internet esdeveniments organitzats des de les principals seus del TEDx. Totes les cites programades són gratuïtes i compten amb places limitades.

 Més informació

www.tedxandorralavella.com

www.facebook.com/TEDxAndorra

www.twitter.com/TEDxAnd

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada