consell joves seu

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha acollit la segona comissió de treball del Consell Municipal de Joves. En aquesta nova jornada de treball, els vuit joves membres d’aquest òrgan representatitu- quatre alumnes de l’institut Joan Brudieu i quatre del col·legi La Salle- han debatut les diferents propostes que estan treballant amb l’objectiu de reactivar el Casal de Joves de la Seu d’Urgell. Amb aquesta intenció, en aquesta reunió hi va participar l’actor Pere Tomàs que els va assessorar a l’hora de muntar un grup de teatre, així com també un representant del CAU Urgellenc que va explicar que és l’Agrupament Escolta a l’Alt Urgell.

Respecte al Casal de Joves s’ha informat als joves que s’hi portaran a terme tornejos de vídeo jocs, sortides a la natura, entre d’altres activitats lúdiques.

Durant aquesta segona comissió de treball els joves han consensuat el tema que treballaran dins d’una campanya de conscienciació que es realitzarà de cara al pròxim curs escolar.

Els alumnes també han portat omplerta l’enquesta, que se’ls va facilitar en la primera reunió, sobre la festa major. Encara que se n’ha de fer el buidatge, hi destaca la coincidència en les propostes de cara a organitzar la programació juvenil com el paint-ball, piscina gratuïta, campionat d’aigua, concurs de karaoke, tornejos esportius, entre d’altres.

En aquesta reunió s’ha explicat que els i les joves de la Seu d’Urgell rebran tota la informació respecte a la programació juvenil a través de correu electrònic, Facebook, així com també per Whatsapp. A més a més, els joves també podran aportar fotografies al nou web municipal que es posarà en marxa ben aviat. Aquest nou portal municipal inclourà un apartat de comunicació directe entre els i les joves urgellencs i el Consistori de la Seu d’Urgell.

D’altra banda, els membres d’aquesta comissió de treball han acordat crear un Consell Municipal de Joves que inclogui els alumnes de batxillerat, és a dir, els noies i noies de 16 a 18 anys.

Una altra proposta acordada ha estat l’organització d’un concurs que obtenir el logotip del Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell. El concurs se celebrarà el pròxim curs, en qual tots els i les joves de la Seu hi podran participar.

El Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell celebrarà el proper dia 9 d’abril, a dos quarts de quatre de la tarda, el ple final d’aquest curs, que tindrà lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament urgellenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada