El Projecte Grandalla és una iniciativa impulsada pel jove Sebastià Mijares amb l’objectiu d’involucrar de manera activa la ciutadania en la política andorrana. Mijares tira endavant aquest treball dins el marc dels programes dels joves delegats dels diferents països, dins el Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa.

Mijares afirma que aquesta acció és un exercici de democràcia directa, ja que es recolliran les propostes dels ciutadans, es debatran en un debat públic i, les que tinguin més suport, es portaran a les administracions comunals per tal que les analitzin i estudiïn la seva aplicació.

El Comú de la Massana, dins el seu departament de Participació Ciutadana, és un dels col·laboradors del projecte. La consellera Jael Pozo considera que cal donar suport a aquesta iniciativa, ja que està impulsada per un jove implicat i compromès amb el país i amb ganes d’involucrar la ciutadania. De totes maneres, el projecte és obert als ciutadans de totes les parròquies, ja que Mijares pretén recollir accions a tot el país.

Les propostes es poden publicar des d’ara mateix i fins el 5 d’agost a la web www.projectegrandalla.wixsite.com/inici o bé es poden enviar per correu electrònic a projectegrandalla@outlook.com.

Els debats sobre les propostes que es presentin donaran el tret de sortida al mes de juny. La intenció és poder presentar les accions als diferents comuns durant el setembre, per tal que les puguin analitzar i estudiar la seva viabilitat en el pressupost per l’any que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada