SEAT Ibiza

seat-ibizaCaracterístiques
El nou Seat Ibiza destaca per tenir unes línies més dinàmiques, amb nou capó, disseny nou de la graella frontal, noves llandes d’aliatge i sostre solar panoràmic. Tot plegat, contribueix a crear un nou aspecte del mític Seat Ibiza, un vehicle present en moltes generacions de conductors i que, progressivament, s’ha anat adaptant als nous temps.

A nivell tecnològic el nou Seat Ibiza no es queda enrere: llums posteriors amb Led’s, funció Cornering dels fars davanters, fars frontals bixenó, connectivitat, …

Un altre dels detalls tecnològics del Seat Ibiza és el sensor d’estacionament que, a banda de les funcions ja conegudes, té l’opció ‘Coming home’, gràcies a la qual es mantenen engegats els llums durant 30 segons més a la nit per tal que el conductor tingui temps de buscar les claus i obrir la porta de casa amb més facilitat.

El vehicle també incorpora un sensor de pluja.

L’ampli espai interior és una altra de les qualitats del Seat Ibiza. En el model de cinc portes, la capacitat del maleter és de gairebé 300 litres, ampliables gràcies als seients abatibles.

Motor
L’Ibiza compta amb un ampli ventall de motoritzacions. En total, es pot escollir entre set motors a benzina, amb potències que van dels 60 als 179 cavalls i cinc dièsel (de 75 a 143 cavalls de potència).

Les velocitats màximes en la modalitat a benzina van des dels 155 km/h als 210 km/h; mentre que el consum en els propulsors dièsel estan a partir dels 3,5 litres als 100 quilòmetres en circuit combinat.

La varietat de potències, velocitats i consums dels propulsors que ofereix el Seat Ibiza permet complaure un ampli ventall de conductors.

Seguretat
El nou Seat Ibiza compta amb un ampli i avançat equipament de seguretat.

El vehicle hi incorpora elements com el control electrònic d’estabilitat ESC, l’assistència en frenada d’emergència EBA i el sistema antibloquejament de frens ABS, elements que tenen com a objectiu reduir les possibilitats de col·lisió.

A més a més el sistema ESC s’encarrega de recopilar informació sobre el volant, les rodes, els frens i l’acceleració per tal de realitzar els ajustos que siguin necessaris per tal de mantenir l’estabilitat del vehicle.

Per Tot Granollers / AMIC