ibiza 2015

Confort
Seat presenta l’Ibiza 2015, un vehicle que presente millores respecte a l’actualització que ja hi va haver el 2012. A l’exterior poques novetats hi trobem, tret dels grups òptics i de les llandes, que presenten nova imatge. Els principals canvis estan a l’interior i, especialment, a nivell tecnològic. També hi ha ara nou disseny del plafó d’instruments i nous entapissats. També hi ha variacions en el posicionament dels comandaments, per tal d’optimitzar-ne la utilització.
L’Ibiza és un turisme d’interior confortable, amb una millor insonorització acústica.

En relació amb el maleter, aquest té un tamany de pràcticament 300 litres de capacitat. Quant a l’equipament de sèrie, cal esmentar el tancament centralitzat, els alçavidres elèctrics, els miralls exteriors orientables elèctricament i l’accés i engegada sense clau, segons opcions.

Motor
A nivell de motoritzacions, el Seat Ibiza compta amb quatre propulsors a benzina i tres dièsel. Una àmplia varietat d’opcions per tal de satisfer tot tipus de conductor i necessitats.
En benzina hi ha l’1.0 de 75, 95 i 110 cavalls de potència i l’1.4 de 150 cavalls. En disèsel, es tracta d’un 1.4 amb tres nivelles de potència de 75, 90 i 105 cavalls i promig de consum de 3,5 litres als 100.

Seguretat
Pel que fa nous dispositius, cal esmentar el detector de fatiga del conductor, que detecta moviments estanys del conductor amb el volant i que alerta dels mateixos amb una advertència acústica.

També el sistema de frenada postcol·lisió, que activa immediatament els coixins de seguretat, els frens i s’engeguen els llums d’emergència, en cas de col·lisió.

A banda d’aquests dos nous sistemes, cal esmentar, també en matèria de seguretat, els llums LED de conducció diürna, assistent d’engegada en pendent i control de creuer.

De coixins de seguretat, se n’equipen de sèrie el frontal del conductor i el passatger i els laterals davanters.

També de sèrie hi ha l’assistent el control d’estabilitat, la direcció assistida elèctrica i els recolzacaps regulables.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada