Seat Ateca

Confort
Cap al mes de juny/juliol es començaran a veure les primeres unitat del Seat Ateca, un nou ‘tot camí’ o SUV compacte que deu al seu nom a la població de Saragossa homònima. Disponible amb tracció davantera o total, la carrosseria de l’Ateca té 4,36 metres, amb una capacitat de maleter que ronda els 500 litres, una xifra més alta que alguns dels seus més propers competidors de la gamma.

A nivell estètic, destaca la imponent graella frontal i unes línies que reforcen una imatge de força i d’elegància, que també es comproven a l’interior, amb un habitacle que es caracteritza per l’amplitud i el confort, amb una disposició dels controls totalment estudiava i equipat amb l’última tecnologia i els darrers ginys en connectivitat. Com a elements de confort, tots els models equipen accés i engegada sense claus.

A més a més, aire condicionat, seients amb ajustament en altura i lumbar,tancador centralitzat, cimatitzador, alçavidres elèctrics al davant i al darrere, fre d’estacionament elèctric, llums de lectura led, recolzabraços central al davant i al darrere, etc.

Motor
La gamma de propulsors la componen dos motors a benzina (1.0 TSi de 115 cv i 1.4 TSi de 150 cv) i tres dièsel (1.6TDi de 115 cv, 2.0 TDi de 150 cv i 2.0 TDi de 190 cv).Els motors a benzina 1.0 i 1.4, assoleixen una velocitat màxima de 183 i 201 km/h, respectivament. Pel que fal als, dièsel, l’1.6 TDi pot circular a una velocitat punta de 184 km/h; mente que el 2.0 de 150 cv, ho po fer a 202 km/h i el de 190 cavalls, a 212 km/h. La caixa de canvis pot ser manual o de doble embragatge.

Seguretat
L’equipament de seguretat inclou de sèrie, en tots els models, coixins de seguretat frontals i laterals al davant i al darrera, antibloquejament de frens ABS, control de distància per a l’aparcament a la part posterior, control d’estabilitat, de tracció i de velocitat. S’hi afegeix direcció assistida elèctrica, fars antiboira amb funció cornering, frenada automàtica postcol·lisió, entre d’altres.

Per El Tot Granollers / AMIC

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.