bpa 1

Se succeeixen les reunions per resoldre la crisi de BPA. Si ahir els representants dels treballadors es van reunir amb el cap de Govern en funcions per conèixer en detall la informació en relació amb la crisi, avui ho han fet amb els administradors de BPA designats per l’INAF. A la tarda hi ha prevista una reunió del Govern amb els bancs per acabar de decidir quina és la millor sortida per resoldre la crisi.

Els representants dels treballadors de BPA i els seus assessors legals s’han reunit aquest matí amb els administradors designats per l’INAF, tal com havien demanat. L´objectiu és esclarir una cinquantena de dubtes que la plantilla té en relació amb qüestions com ara els salaris o els complements.

Aquesta reunió ha estat precedida de la que ahir van tenir amb el cap de Govern. Antoni Martí es va comprometre a garantir els salaris dels empleats mentre el banc segueixi obert. En aquest sentit, els treballadors estan convençuts que és viable salvar l´entitat, si bé no es descarta cap escenari, tampoc la liquidació ordenada del banc. Precisament aquesta tarda hi ha prevista una reunió de l´executiu en funcions amb els bancs que hauria de servir per acabar de definir quina és l´opció més adequada per resoldre la crisi de BPA.

Per la seva banda Andbank ha reaccionat judicialment al l´enviament massiu de missatges d´un hacker, dimecres passat, indicant que s´estaria investigant l´entitat bancària. Dimecres hauria presentat la denúncia a la policia i dijous hauria emprès accions judicials a la Batllia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada