Se segueix valorant més el temps de dedicació que el resultat obtingut

Dades publicades sobre la productivitat laboral i recollits per beServices, consultora especialitzada en projectes IT i proveïdors integrals de solucions informàtiques, mostren com en l’actualitat la mitjana d’hores que les persones perden en els desplaçaments diaris cap als seus treballs és superior a l’hora i mitja diària, i 7,6 hores a la setmana.

A Catalunya aquest valor és superior, arribant a les 8,3 hores setmanals perdudes amb aquesta finalitat, situant-se a més els costos empresarials derivats d’aquest temps perdut al voltant dels 11,50 € / hora per empleat. I és que les oficines espanyoles i els seus models de treball estan antiquats, ja que se segueix obligant al treballador a assistir físicament al seu lloc de treball, valorant més el temps que està a l’oficina que la feina que exerceix i el resultat que obté.

Hi ha ocupacions en què canviar això no és tan fàcil, però en molts altres, sí que és possible reduir la incidència del temps de desplaçament. La tecnologia actual ho permet i l’estalvi de temps i productivitat són més que notables, i això és possible gràcies a solucions cloud computing. “Solucions com la nostra, beCloud, fan possible que les empreses puguin optimitzar temps i recursos sense canviar els programes amb què es treballa, però permetent un control absolut sobre la utilització dels mateixos, independent del lloc des del qual es treballi”, afegeixen des beServices.

Els treballadors són l’element més important en qualsevol empresa i per aquest motiu, els serveis de cloud computing són necessaris per modernitzar els sistemes de treball a més de proposar polítiques reals de conciliació.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.