El  portaveu d’SDP al Consell General, Víctor Naudi, ha presentat una bateria de preguntes al Govern per a esbrinar el procediment d’atribució de deu places vacants en el lloc de treball de col·laborador educatiu.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va publicar el 22 de febrer del 2017 un edicte per a cobrir deu places vacants de col·laborador educatiu amb adscripció al departament d’Escola Andorrana i de Formació Andorrana.

L’edicte no diferenciava quantes places eren per a l’Escola Andorrana i quantes per a Formació Andorrana.

Ateses les queixes rebudes de diferents persones vinculades a la tramitació d’aquella convocatòria SDP vol saber quantes places –i on– s’han adjudicat.

Víctor Naudi també pregunta quines són les condicions laborals de les persones assignades a l’Escola Andorrana o a Formació Andorrana a partir d’aquell edicte.

El conseller general progressista també vol que el Govern li contesti si es preveu per al curs que acaba de començar una nova contractació de places per al lloc de treball de col·laborador educatiu i, si és el cas, quantes i en quins departaments.

A l’espera de les respostes del Govern SDP pensa que la tramitació de l’Edicte que motiva aquesta bateria de deu (10) preguntes demostra la improvisació permanent que caracteritza la gestió del ministre d’Educació i secretari general de DA.

SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada