sdpSocialdemocràcia i Progrés demana una comissió d’estudi o d’enquesta sobre la gestió que ha fet l’Institut Nacional Andorrà de Finances, l’INAF, sobre el cas BPA, i més en concret, sobre l’administració provisional que van imposar i també sobre la limitació de la lliure disposició de diners.

Segons SDP, va ser una actuació precipitada i atabalada, i per tant les mesures adoptades i les responsabilitats que se’n deriven per a les autoritats que hi han actuat han de ser examinades pel Consell General, emparant-se en l’article 48 del Reglament d’aquest organisme. El partit també indica que aquesta proposta dista de la del grup liberal, que demana crear una comissió especial per tractar el tema. La diferència seria que les comissions especials es fan a porta tancada i l’estudi o enquesta es debaten al Consell.

2 comentaris

  1. Joan, les teves faltes d’ortografia denoten una formació acadèmica minsa. No passa res; tothom arriba a on pot. El que sí que passa, és que abans d’insultar gratuïtament a algun Conseller, hauries de reflexionar, sempre en la mesura de les teves possibilitats, sobre les tonteries que escrius. Uns Consellers, que en defensa del país, de la seva Constitució i d’una entitat privada que ha estat injustament expoliada, ficant en perill el futur de centenars de families per la negligència d’uns governants incapaços, fan la feina legislativa i de control per la qual han estat democràticament escollits. Andorra no pot deixar passar errors com aquests i cal que es depurin responsabilitats perquè aquells que han fet mostra de tanta ineptitud (prefereixo pensar que es tracta d’ineptitud i no d’intencionalitat), no puguin continuar fent mal al país. Una comissió d’estudi transparent per a la ciutadania és totalment necessària per recuperar, en la mesura del possible, la credibilitat jurídica i institucional perduda després de l’aprovació del text a mida conegut com “Llei BPA”, però sobretot és necessari per una qüestió de respecte vers totes aquelles persones que tenen el futur hipotecat per culpa d’aquest govern i els dirigents de l’INAF.

  2. Aquestos carallots encara no en tenen prou ???
    Aquest govern se li hauria de fer un monument !!!
    No pel que ha fet, que tambè, sino per la paciencia d’aguantar l’impertinència d’aquestos que despres que ens tanquessin 3 hores la plaça financera d’andorra, per culpa de la gana desmesurada de uns…..
    I s’en estan sortin pero que molt be !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada