SDP vol saber què passa amb el conveni entre la cass i els metges

La  consellera general per SDP, Sílvia Bonet, ha entrat una bateria de quatre preguntes perquè el Govern, de forma escrita, faci arribar les respostes amb la finalitat de conèixer l’entrellat del nou conflicte entre els metges i la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

La consellera general d’SDP pregunta si el nou conveni que presenta la Caixa Andorrana de Seguretat Social modifica l’actual model sanitari.

Sílvia Bonet també vol saber quantes reunions s’han dut a terme entre el col·legi de Metges i la CASS, i en quines dates, per treballar el nou conveni. També es pregunta sobre el procediment emprat en els contactes.

Finalment la consellera d’SDP interpel·la el ministeri de Sanitat per saber quines accions durà a terme en cas que no s’arribés a cap acord entre el Col·legi de Metges i la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

Aquest afer posa en evidència la manca total i absoluta de transparència dels gestors de la CASS, el president de la qual, membre de DA, fou nomenat pel Govern.

Existeix una gran preocupació davant el secretisme d’aquest organisme públic quan manquen pocs dies perquè l’actual conveni arribi al seu termini.

Text: SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.