El  conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació per a què el Govern li faci arribar la documentació relativa a les darreres inversions d’Andorra Telecom en la societat espanyola Avatel-Wikiker Telecom, S. L.

El portaveu d’SDP al Consell General té força dubtes quant a l’oportunitat econòmica d’una adquisició que té tot l’aspecte de ser una mera operació d’especulació.

Per això sol·licita còpia de la documentació que suporta la compra i avala l’oportunitat econòmica de l’operació.

Víctor Naudi també vol veure els acords que figurin en les actes del Consell d’Administració en relació a l’adquisició d’accions d’aquella companyia espanyola.

D’altra banda el portaveu parlamentari progressista requereix al Govern la documentació que acrediti la composició del capital, és a dir els accionistes de la companyia així com de les companyies participades.

Finalment es vol rebre documentació sobre la ubicació geogràfica de les xarxes i clients de la companyia en què s’ha invertit.

A l’espera de rebre la documentació SDP manifesta la seva gran preocupació pel fet que Andorra Telecom esmerci els fons de l’entitat pública en inversions dubtoses a l’estranger quan esdevé urgent millorar el servei prestat a empreses professionals i usuaris d’Andorra que reiteradament es planyen de les deficiències del servei de telecomunicacions del país.

(Text: SDP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada