bonetLa consellera general Sílvia Bonet ha presentat deu preguntes a Govern amb la finalitat de conèixer la retribució del gerent d’Andorra Turisme i les despeses de representació tant del gerent com del president de la societat pública.

Segons un comunicat de SDP ‘el ministre Francesc Camp va pretendre, en contractar a un preu exorbitant al gerent d’Andorra Turisme, que els resultats serien extraordinàriament profitosos pel país. No sembla pas que les previsions del ministre s’hagin confirmat quan dijous passat, 16 de gener, Francesc Camp havia de reconèixer que els visitants han baixat del 17,7%. Per això el grup parlamentari mixt vol que es conegui la remuneració del gerent d’Andorra Turisme pels anys 2012 i 2013. Després de tantes rodes de premsa triomfals es tracta ara de saber quins eren els objectius que tenia fixats el gerent d’Andorra Turisme, Sr. Betim Budzaku durant els anys 2012 i 2013 i, també el grau d’acompliment d’aquells objectius a finals de desembre 2013’.

D’altra banda les preguntes de la consellera general de SDP també van adreçades a conèixer les despeses esmerçades en viatges, àpats, dietes i desplaçaments generades els anys 2012 i 2013 pel gerent d’Andorra Turisme i pel president de la societat, el ministre Francesc Camp.També es demana la despesa global d’Andorra Turisme en viatges, àpats, dietes i desplaçaments pels anys 2012 i 2013.

Segons SDP, les deu preguntes, que el Govern haurà de respondre per escrit ‘s’han presentat atesa la necessitat de donar més transparència a l’actuació de la societat Andorra Turisme SAU’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada