SDP vol conèixer els detalls dels reemborsaments que ha cobert la CASS

La consellera general d’SDP, Sílvia Bonet, ha formulat sis preguntes al govern amb la finalitat de conèixer la despesa sanitària que ha cobert la Caixa Andorrana de Seguretat Social segons diferents especialitats.

Sílvia Bonet ha analitzat la liquidació pressupostària del primer trimestre de l’any 2016 de la Caixa de Seguretat Social que presenta unes xifres globals de despesa en els capítols de “Consulta d’Atenció Primària” i “d’Auxiliars mèdics” que no reflecteixen de forma clara la despesa que efectuen els diferents grups de professionals.

La consellera general d’SDP afirma que si convé fer un sistema més sostenible cal conèixer les dades de despesa per professionals.

Per això ha presentat una bateria de sis preguntes concretes al Govern amb la finalitat de saber quina és la despesa que es genera a la CASS pels Centres d’Atenció Primària (pregunta 1) per les consultes ambulatòries dels especialistes en l’entorn de l’Hospital (pregunta 2), les consultes dels metges generalistes (pregunta 3), les consultes dels metges especialistes que visiten fora de l’Hospital (pregunta 4) i les consultes dels especialistes segons les diferents especialitats (pregunta 5).

En la sisena i darrera pregunta, Sílvia Bonet demana quina despesa generen els auxiliars mèdics segons les diferents especialitats.

(Text: SDP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.