SDP s’ha pronunciat també sobre l’afer dels correus electrònics. Tot i mantenir una actitud prudent, el conseller general Víctor Naudi considera que les informacions sobre els ministres apunten a una situació similar a la que va protagonitzar Meritxell Mateu.

SDP considera preocupant que des de DA no es donin les explicacions escaients per aclarir els rumors que últimament esquitxen alguns dels seus càrrecs públics. Víctor Naudi creu que el Govern i el partit que li dóna suport fan un mal favor al país amb una actitud que qualifiquen de poc contundent per depurar responsabilitats. 

Naudi és prudent en el moment de valorar les informacions aparegudes en mitjans escrits espanyols, que assenyalen els ministres Jordi Alcobe i Gilbert Saboya. En aquest sentit Naudi veu similituds amb el cas de Meritxell Mateu.

El conseller general socialdemòcrata considera que en cas de confirmar-se les informacions, la justícia hauria d’actuar d’ofici, més enllà de les conseqüències polítiques que se’n derivessin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada