Socialdemocràcia i Progrés valora la condemna de Montserrat Gil i Manel Torrentallé per substracció de béns públics com un “afer molt greu”. Espera que la justícia actuï amb altres causes, com la que afecta Jordi Cinca, amb la mateixa rapidesa. També creu que Andorra podria haver ofert a França pagar el manteniment de part del consolat perquè aquest no tanqués.

Joan Marc Miralles, secretari d’organització de Socialdemocràcia i Progrés, creu que la condemna dels excònsols de Sant Julià per ús indegut de fons públics hauria de servir perquè els comuns donessin més poder a les minories. Ha recordat que un dels seus consellers comunals, Josep Roig, va denunciar l’afer. “A més esperem que aquest afer sigui un exemple per la justícia i actuï ràpidament. Tenim altres afers que ara mateix estan en tràmit com poden ser les irregularitats que hi ha hagut en el SAAS i després hi ha altres afers que esperem que no es tapin i que també es sàpiga tota la veritat com és el cas de Jordi Cinca amb el seu afer privat.”, ha afegit.
 
Miralles també ha explicat que hi havia una possibilitat que França no tanqués el consolat: “haguéssim proposat que si era una qüestió de costos assumir en part els costos de mantenir el consolat. No creiem que els costos de manteniment d’aquest consolat siguin tan elevats com perquè no ens els puguem permetre de cara a la gran comunitat de francesos que tenim en el país.”

Finalment, des de SDP es critica que el Govern hagi dit que la crisi s’ha acabat ja que encara hi ha molta gent que té necessitats econòmiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada