S’ha reunit a la Massana el comitè SDP Valls del Nord. A la reunió del comitè, format pels membres d’SDP d’Ordino i de La Massana, s’han debatut les accions a emprendre en l’àmbit comunal, que es portaran all proper Consell Nacional d’SDP, previst per finals de novembre.

Els membres d’SDP volen tornar els Comuns als ciutadans de la parròquia perquè les seves accions siguin el reflex de la voluntat i experiència del poble pel bé de la comunitat.

La situació de les estacions d’esquí, de les vies públiques, les inversions previstes al pressupost nacional 2015, el transport públic, la gestió comunal, el medi ambient i la preservació i millora de la qualitat de vida a les dues parròquies han estat alguns dels temes tractats.

També van debatre sobre l’estratègia a seguir en vistes de la campanya electoral de les Eleccions Generals, sobre la feina que SDP podrà fer des del Consell General per afavorir la inversió pública en projectes clau pel desenvolupament sostenible de la Massana i Ordino, així com per evitar el malbaratament de recursos públics en accions que no afavoreixin la majoria de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada