El conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació al Govern per a conèixer l’evolució dels treballs de la desviació de Sant Julià de Lòria.

La demanda d’informació del portaveu parlamentari d’SDP continua en la línia de les preguntes que ell mateix va formular al Govern, el passat 15 de juny, en una sessió del Consell General, en relació a l’existència d’un hipotètic projecte alternatiu per a la continuació de la desviació de Sant Julià de Lòria.

Mitjançant aquella interpel·lació parlamentària es va poder saber que el Govern pretenia realitzar part de l’obra de connexió amb l’Avinguda Francesc Cairat mitjançant un nou pont.
Atesa la manca d’informació posterior, el conseller general d’SDP demana que el Govern li trameti còpia dels convenis acordats o en fase d’acordar-se amb els veïns afectats per la desviació l’any 2009 i còpia dels nous convenis que s’hagin pogut acordar des del 2009 fins el juny del 2017.

Mentrestant, aquest pont del Pilar ho ha confirmat, la xarxa viària manté un seriós i preocupant coll d’ampolla en la travessia de Sant Julià de Lòria.

SDP

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada