bonet-naudiLa  consellera general d’SDP, Sílvia Bonet Perot, ha presentat quinze esmenes al projecte de llei de modificació de la Llei 3/2007 del 22 de març del Cos Penitenciari.

El projecte de llei que esmenem introdueix subreptíciament la possibilitat que la direcció del Cos Penitenciari pogués ser assumida per una persona que no fos titular de la nacionalitat andorrana.

Com sigui que defensem que el càrrec de Direcció ha de ser assumit per una persona de nacionalitat andorrana s’ha presentat l’esmena cinquena.

SDP tampoc considera raonable que l’article 37 del projecte de llei estableixi que els membres del Cos hagin de fer-se càrrec de despeses de formació obligatòria. Així es recull en l’esmena 7.

D’altra banda la consellera general Sílvia Bonet defensa, en l’esmena 11, la supressió de l’article 52 de la Llei 3/2007 del 22 de març en considerar que el dret de vaga és un dret constitucional i s’ha de poder exercir garantint, òbviament, els serveis mínims que permetin el funcionament de la institució.

L’esmena 14 que vol modificar l’article 87 del projecte pretén mantenir la mateixa base retributiva existent a la Llei vigent actualitzant els conceptes.

I finalment, l’esmena 15, que s’adreça a modificar la disposició transitòria segona del projecte es motiva en el fet que la consellera general d’SDP entén que malgrat s’imposi una sanció ferma en el cas de delicte no es pot retirar retroactivament la capitalització que s’hagi fet per a la jubilació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada