La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra, Sílvia Bonet, ha presentat una bateria de cinc preguntes al Govern per a esbrinar les modalitats d’ús de l’helicòpter pels serveis medicalitzats.

La consellera Sílvia Bonet ha revisat la memòria d’activitats er l’any 2015 del SASS i ha pogut veure, entre els indicadors assistencials, que el Servei d’emergències havia emprat el transport aeri en seixanta-tres desplaçaments de transport programat extern i setanta-vuit de transport intern.

Per això la consellera d’SDP pregunta quins són els criteris d’activació de l’helicòpter per serveis mèdics (pregunta 1) i quantes sortides ha fet l’helicòpter durant l’any 2016 i fins a la data (pregunta 2).

També vol saber qui cobra els desplaçaments (pregunta 4) i com es factura aquest serveis a la Caixa Andorrana de Seguretat Social i al pacient (pregunta 5)

D’altra banda, Sílvia Bonet demana com a informació complementària un desglossament del motiu, data i hora de cadascuna de les sortides dutes a terme per l’helicòpter medicalitzat durant els anys 2015 i 2016.

(Text: SDP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada