seminari-sdp-ueSocialdemocràcia i Progrés (SDP)  ha dut a terme aquest cap de setmana una sessió de treball a l’entorn del que hauria de ser un bon acord d’associació d’Andorra amb la Unió Europea.

La jornada ha estat articulada a partir d’una intervenció del professor d’Economia Joan Clavera, que assessora SDP en l’àmbit en les relacions amb la Unió Europea.

En especial s’ha fet esment de les relacions amb els veïns del Nord i del Sud en l’àmbit del camí cap a un nou embrancament amb la Unió Europea i els objectius a assolir en un acord Unió Europea-Andorra han estat àmpliament debatuts.

El portaveu parlamentari d’SDP, Víctor Naudi va fer una intervenció en relació a la informació tramesa pel Govern al Consell General en el marc del procés de negociació, lamentant la manca de transparència amb la qual el ministre Saboya porta les relacions amb la comissió de Política Exterior del Consell General.

Aquesta sessió de treball, que ha servit per aclarir dubtes i plantejar propostes d’explicació pública de les conseqüències d’un acostament a la Unió Europea, ha permès també refermar la voluntat dels progressistes d’avançar cap a l’estabilitat d’una bona associació amb Europa. Un camí en el qual SDP pensa continuar treballant des de la responsabilitat i la seriositat, la qual cosa exclou tant el seguidisme com l’aplaudiment fàcil a una acció de Govern que ens sembla erràtica i mal preparada.

(Text i foto: SDP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada