SDP descarta per ara l’acció judicial a Sant Julià i insistirà en la via del diàleg

oposicio-sant-juliaEls membres del comitè local de Sant Julià de Socialdemocràcia i Progrés han decidit descartar per ara l’acció judicial per les demandes d’informació no respostes per la majoria i insistir en la via del diàleg. Consideren que el recurs de la Batllia ‘sempre hi és’ però faran una mostra de paciència i donaran ‘uns dies més’, ha afirmat el president del partit, Víctor Naudi. Els membres d’SDP han decidit entrar una altra carta recordant les demandes fetes perquè consideren que són ‘feixugues’, ha afirmat Naudi. D’altra banda, es continuaran fent propostes per dinamitzar la parròquia en temes econòmics i de circulació.

Malgrat la manca de comunicació en relació a les demandes d’informació que formula el conseller d’SDP, Josep Roig, al Comú de Sant Julià i la finalització del termini de dos mesos per respondre-les que havia denunciat, finalment els membres del comitè local del partit a la parròquia han decidit donar marge de resposta i insistir en la via del diàleg. Així, de moment, descarten recórrer a la Batllia o presentar un recurs administratiu per reclamar la informació sobre la concessió del restaurant del Pla de Conangle i les subvencions com havia apuntat el conseller del grup mixt.

Segons ha explicat el president del partit, Víctor Naudi, consideren que les demandes són ‘feixugues’ i potser requereixen més temps per recollir tota la informació. Per això, tornaran a enviar una carta a la majoria recordant les reclamacions i el conseller Josep Roig tornarà a parlar amb els cònsols per mirar d’obtenir respostes. Així, es fixaran un nou termini ‘prudencial’ perquè es pugui resoldre.

Naudi ha criticat l”obscurantisme permanent’ i la manca de diàleg i demana que s’acabi perquè tothom pugui participar i aportar propostes.

El comitè ha tractat altres temes com els problemes de circulació, la reactivació econòmica o el deute comunal i la situació de Naturlàndia, en els quals seguiran insistint. Tant és així que, com ha informat el president d’SDP, Roig manté trobades amb diferents col·lectius de la parròquia per ‘copsar la situació’ que es viu a Sant Julià i ‘parlar del futur’.