El comitè local de Socialdemocràcia i Progrés d’Encamp denuncia públicament el llastimós estat en el qual es troben la carretera d’entrada al Pas de la Casa des de la rotonda d’accés tant al Túnel d’Envalira com a la vila del Pas de la Casa, arribant de França.

També es vol denunciar l’estat deplorable –inadmissible– fins al qual el Comú d’Encamp i el Govern han deixat degradar les artèries viàries principals del Pas de la Casa.

En els arxius fotogràfics adjunts es pot veure, d’una banda, imatges de la carretera d’accés fins al Pas de la Casa, des de la rotonda, i, també, del carrer Catalunya del Pas de la Casa.

Són imatges del dia 12 d’abril però que no han pas sofert cap modificació, com no sigui d’empitjorament, en el moment d’enviar aquest comunicat de premsa.

Els visitants que arriben al Pas de la Casa des de la rotonda d’accés han d’efectuar una veritable prova esportiva per intentar salvar els forats, autèntics esvorancs, del paviment de la carretera.

I, una volta arribats al Pas, els forats del carrer Catalunya i altres vies de la vila, no solament són un problema pels conductors sinó també pels visitants vianants que, després de dies de pluja i neu, són profusament esquitxats pels vehicles que circulen intentant sortejar els forats del paviment.

L’excusa de les nevades ja no s’aguanta. El Pas de la Casa –la vila que el ministre Camp i el seu inseparable adjunt Budzaku voldrien convertir en un outlet de baixa categoria– està essent menystingut i degradat pel Govern amb el silenci complagut –o potser només còmplice– del Comú d’Encamp.

Tots recordem aquelles imatges de la primavera del 2011 en les quals Toni Martí i Carles Enseñat saltironaven pels carrers del Pas de la Casa assegurant que a partir d’aleshores tot canviaria i s’arribaria a l’excel·lència.

8 comentaris

  1. Por cierto todos los beneficios y ganancias del Pas donde van a parar?yo hos lo digo a encamp. Y el pas que???¿No tenemos nada de nada.por no tener,no tenemos ni un parque para ir con nuestros hijos a jugar.

  2. Estoy de acuerdo mira soldeu, y mira el pas es de pena.ya se que vivimos del turismo pero de ay aque vivamos los residentes cómo pordioseros es lamentable.

  3. Totalment d’ accord amb als comentaris . Hi ageferia q el PAS S’ EN VA A LA M… No hi ha ningú . No es ven res. Lo unic q es veu son la gent que venen cada dia a buscar 2 cartons de tabac i 2 botelles. Espero que no pero aixó acabara malament.

  4. És una realitat els diners van cap Encamp.

  5. Com sempre, el Pas de la Casa tothom puja abans de les eleccions i després de les eleccions tothom se n’oblida…és l’entrada al pais, forma part de l’estació D’esquí més gran dels Pirineus i dona molts beneficis a Andorra. Fixeu-vos en Soldeu, això si que és un poble com deu mana. El Pas fa pena !!! Es trist i fa ràbia

  6. Estoy de acuerdo el pas está olvidado por el gobierno dé andorra

  7. El pas esta fet pols per culpa del comú que no inverteix res aqui.Jo si fos turista passaria de llarg i com a resident cada dia hem costa mes viure

  8. Pero esa carretera es francesa ,que la areglen ellos no con el dinero de Andorra, vale ya de bajarnos los pantalons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada