Víctor Naudi, conseller per SDP, ha formulat al Govern una demanda d’informació sobre l’aprovació com a projecte d’interès nacional del projecte destinat a la “construcció d’una plataforma esquiable al peu de la pista Avet de l’estació Soldeu-El tarter i un aparcament soterrat”.

En la seva demanda, a l’empara del que estableix l’article 5 del Reglament del Consell General, el conseller fa referència a la documentació que considera necessària per a poder copsar els fonaments d’aquella aprovació i per això insta al Govern que li trameti còpia del projecte descriptiu de la plataforma esquiable al peu de la pista “Avet” i un aparcament soterrat i, també, còpia de la documentació presentada pel Hble. Comú de Canillo que acompanya la petició al Govern en el sentit de declarar l’interès nacional de referit projecte.

El portaveu d’SDP ha demanat també còpia dels informes tècnics emesos per la Comissió Tècnica d’Urbanisme en relació a la declaració de l’interès nacional del referit projecte i còpia dels informes jurídics que avalin l’acord del Govern de declarar l’interès nacional al projecte de la plataforma esquiable de l’estació Soldeu-El Tarter.

SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada