El conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha formulat un conjunt de preguntes a Govern en relació a les adjudicacions del manteniment del maquinari IBM gestionat pel Departament de Sistemes d’Informació de Govern.

Fins ara, el Govern afirmava que qualsevol empresa d’Andorra hauria de contractar SPAI per poder gestionar el manteniment d’equips informàtics al ser l’únic partner oficial d’IBM. Tanmateix, el Consell d’Administració de la CASS ha adjudicat, amb caràcter d’urgència, el treball de manteniment del maquinari i programari d’IBM a l’empresa Andorsoft S.A.

Són nombroses les incongruències generades per les diferents versions que han donat el cap de Govern i el ministre portaveu assegurant que SPAI seria “partenaire exclusif” d’IBM TSS. Víctor Naudi requereix doncs al Govern si rectificarà davant un procediment que no segueix la legalitat o si segueix mantenint que SPAI és partner exclusiu d’IBM TSS a Andorra.

El conseller d’SDP també ha preguntat si s’han demanat explicacions a l’empresa adjudicatària SPAI en relació a la seva hipotètica condició de “partenaire exclusif” únic a Andorra d’IBM TSS i per als manteniments dels equips IBM.

Text SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada