SDP demana dades sobre les contractacions dels programes impulsats a partir del 2013

La consellera general d’SDP, Sílvia Bonet, ha formulat cinc preguntes al Govern que tenen la finalitat de conèixer la informació de les dades de contractació que s’han dut a terme a través dels diferents programes de foment de la contractació impulsats a partir de l’any 2013.

Sívlia Bonet, ha constatat que aquest mes de juny de l’any 2016 el nombre de persones que reben la prestació econòmica per desocupació involuntària ha augmentat en un 51,2% respecte el mateix període de l’any passat. Actualment hi ha 65 persones que reben aquesta prestació.

Existeixen diferents programes per aturats amb l’objectiu de fomentar la contractació, per part de les empreses, dels treballadors desocupats inscrits al Servei d’Ocupació en situació de recerca de feina, i que formen part de col·lectius de persones amb dificultats d’inserció laboral.

És per això que ha presentat cinc preguntes al Govern que hauran de ser respostes, per escrit, amb la finalitat de saber quantes contractacions s’han dut a terme a través dels diferents programes de foment en el sector privat i en el sector públic, des del 2013 fins a l’actualitat (pregunta 1) com han quedat distribuïdes aquestes contractacions per mesos i en els diferents programes (pregunta 2), quina ha estat la durada dels diferents contractes duts a terme (pregunta 3) quantes de les persones que han estat contractades continuen treballant actualment (pregunta 4) i per últim, quantes persones han aconseguit un contracte indefinit gràcies a aquests programes (pregunta 5).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.