SDP denuncia que l´Agència Tributària va enviar un correu massiu a diversos centenars d’obligats tributaris als quals la declaració de l´IGI els sortia a retornar. Consideren inadmissible que fossin visibles totes les adreces de correu i afirmen que el Govern hauria d´haver posat més mitjans informàtics per evitar-ho. El partit també ha acusat l’executiu de vendre fum amb la seva política tecnològica.

Fa dues setmanes l´Agència Tributària va enviar a uns quants centenars d’obligats tributaris a qui se´ls havia de retornar l´IGI un correu per notificar-ho. El problema és que es tractava d´un correu electrònic massiu en el qual no s´havia ocultat l´adreça dels destinataris i totes quedaven a la vista. El conseller d´SDP Víctor Naudi ho ha qualificat d´inadmissible i que hauria de tenir responsabilitats polítiques per no haver fet prou per evitar-ho.

Naudi ja ha avisat que preguntarà sobre la qüestió en la propera sessió de control. D´altra banda, el partit també ha lamentat la política tecnològica del Govern. El secretari d´organització, Joan Marc Miralles, ha criticat, per exemple, que a dia d´avui encara no funcioni Pay Pal a Andorra, malgrat els anuncis de DA. Per això ha acusat l´executiu de vendre fum.

Miralles també ha denunciat que el Govern no elimini de Google Business View aquells comerços que han tancat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada