SDP creu que el Govern portarà el país a la ruïna si no afronta els reptes pendents

Socialdemocràcia i Progrés creu que el Govern està sent massa inactiu i acabarà portant el país a la ruïna si no rectifica. Ha lamentat que l’executiu encara pot rectificar i dur a terme les reformes que són imprescindibles.

Socialdemocràcia i Progrés ha lamentat que en els cinc anys que porta DA al Govern no s’han afrontat els reptes que pertocava. Creu que la situació és cada cop més complicada i si no es fan les reformes pendents, per exemple en l’àmbit sanitari i en la delimitació de les competències dels comuns i el Govern, l’economia es malmetrà. La conclusió del partit és simple: per culpa de l’executiu el país va a la ruïna, tot i que encara hi ha temps per rectificar: “Si no es fa res, aquest Govern ens porta a la ruïna ja que Andorra és un país amb els recursos limitats. Si no es fa res, anem directes al precipici”, ha sentenciat el secretari d’organització d’SDP, Joan Marc Miralles.

Socialdemocràcia i Progrés també ha criticat Antoni Martí per haver acusat una part de l’oposició de crispació política pels comentaris sobre la relació del ministre de Finances amb una societat panamenya fa uns quinze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.