SDP reitera que DA no compleix la legalitat en avalar la declaració d´interès nacional de la plataforma. Sense entrar a valorar el projecte, el conseller Víctor Naudi afirma que el Govern hauria de complir la llei. Sobre la carta de la FIS, creu que es busca confondre la ciutadania, perquè les finals es van adjudicar amb l´estat actual de les pistes Avet i Àliga.

Víctor Naudi ha reiterat que la plataforma de Soldeu no compleix els requisits per ser declarada d´interès nacional. Ha indicat, a més, que hi ha jurisprudència en què un comú no va poder tirar endavant un projecte d´aquest tipus perquè només ho pot fer el Govern. Sobre la darrera carta de la FIS, ha recordat que les finals del 2019 es van atorgar amb les pistes tal com estan avui dia.

“Si el comú de Canillo, per millorar l’estació de Soldeu i la circulació del poble, creu convenient fer la plataforma crec que pot ser positiu, però voler-ho lligar amb aquestes finals crec que és confondre l’opinió pública”, denuncia Naudi. El conseller també ha retret al cap de Govern que emplaci a dur el projecte a la justícia a aquells que en qüestionen la legalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada