bartumeu2SDP considera que els tres primers mesos del nou executiu demòcrata han estat 100 dies perduts pel país. El president del partit considera que els embolics i les confusions només han crescut. La distribució dels euros andorrans, la baixada del ràting dels bancs i l´aparició en la llista negra de la Unió Europea són exemples de mala gestió. També lamenta la manca d’informació en el dossier de la negociació amb la Unió Europea.

Jaume Bartumeu considera que hi ha nombrosos exemples en aquests cent primers dies que permeten afirmar que el segon executiu demòcrata és el Govern dels pitjors. El president d´SDP en destaca tres de recents: la distribució dels euros andorrans, la baixada de la qualificació dels bancs del país i l´aparició d´Andorra en una llista negra de la Unió Europea de països no cooperants en matèria fiscal.

Bartumeu també creu que és el moment que el Govern tingui sentit d´Estat en la negociació amb la Unió Europea per a l´acord d´associació i comparteixi tota la informació de què disposa.

En aquest sentit, el president d´SDP lamenta que formalment no se´ls hagi comunicat el resultat de la reunió feta a final de juny a Brussel·les en el marc d’aquesta negociació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada