sdp 1

El president de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, pensa que Demòcrates per Andorra està duent a terme una política enfocada al turisme low cost i que s´està convertint el país en un parc d’atraccions. Ho ha explicat durant la roda de premsa de balanç de la temporada turística d’estiu. Naudi, acompanyat de Joan Marc Miralles, s’ha mostrat especialment crític amb els resultats del Cirque du Soleil.

Naudi i Miralles han justicitat els seus arguments utilitzant les xifres de visitants dels darrers estius, entre les quals figura que aquest darrer ha estat el pitjor agost des de l’inici de la crisi. De fet, critiquen que el sector turístic estigui creixent a Catalunya de més d’un 4% i que a Andorra s’hagi perdut la mateixa xifra entre el 2013 i el 14. Naudi ha aprofitat per recordar que mentre el Partit Socialdemòcrata era al Govern els resultats eren molt millors amb un pressupost molt inferior.

“El resultat a data d’avui és que la política del ministre Camp en matèria turística és de promocionar un turisme low-cost, de rebaixes, convertint Andorra en un parc d’atraccions”, ha assegurat el president d’SDP, Víctor Naudi.

Joan Marc Miralles, membre de la comissió de turisme de SDP, ha estat especialment crític amb el Cirque du Soleil, amb el qual el Govern ja ha invertit uns 5,5 milions d’euros en dos anys i que no ha servit per portar més turistes.

Segons Miralles, el Cirque du Soleil no ha tingut cap impacte en el turisme i és un projecte que s’hauria d’abandonar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada