SDP reitera que el cap de Govern hauria de cessar Alcobé. És més, el partit acusa Antoni Martí de ser “còmplice” d’una il·legalitat. Creu que el ministre no té legitimitat ni autoritat moral per seguir al Govern. D’altra banda, el conseller Víctor Naudi afirma que seria una covardia política convocar eleccions.

Per dignitat, Jordi Alcobé hauria d’haver presentat la dimissió irrevocable. Així s’afirma des d’SDP, que no entén que el cap de Govern el mantingui en el càrrec. El secretari d’organització, Joan Marc Miralles, afirma que el ministre no té ni legitimitat ni autoritat moral per seguir al Govern, un cop ha reconegut que va cometre una il·legalitat. I acusa Antoni Martí de ser-ne còmplice en no acceptar-li la renúncia. “Cada dia que passa veiem com es ridiculitza l’estat de dret en aquest país. Hi ha unes lleis per a alguns i unes lleis per a altres. Per al ministre Alcobé la llei del Govern no s’aplica. Ens ho hauran d’explicar, quins són aquests interessos, aquests compromisos contrets que estan per sobre els juraments de fer complir la Constitució i les lleis del país”, ha dit davant els mitjans.

El partit ha anunciat que presentarà preguntes parlamentàries sobre la qüestió perquè quedi clar des de quan sabia Martí que Alcobé cobrava de BPA sent ministre, malgrat que la llei no ho permet.

D’altra banda, el conseller Víctor Naudi creu que convocar eleccions anticipades seria un acte de covardia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada