scaladaEl ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, han presentat avui al matí en què consistirà el nou espectacle que el Cirque du Soleil oferirà aquest estiu a Andorra.

Scalada Mater Natura és una funció completament nova i com el seu subtítol indica, els elements naturals són el fil conductor d´aquesta representació. Enguany la companyia canadenca prepara una obra més espectacular ja que es construirà un escenari de més de 19 metres d’alçada i comptarà amb 14 números acrobàtics sobre l’escenari.

El nou xou es situa al bell mig d’un frondós bosc on una parella d’excursionistes s’atura per esmorzar, despreocupats i relaxats. La seva actitud arrogant desperta la còlera de la Mare Naturalesa. El terreny on seuen comença a tremolar, s’esquerda i els engoleix fins a les profunditats de la terra. Allà descobriran un indret fantàstic i emprendran un viatge iniciàtic.

Els dos protagonistes s’enfrontaran a les forces de la natura andorranes: l’aigua, la terra, les arrels, les roques, la flora i la fauna. Tots aquests elements prendran forma i deixaran bocabadats als excursionistes.

L’obra té un missatge que va més enllà de l’espectacle en sí mateix ja que té com a objectiu conscienciar sobre la responsabilitat de preservar el medi ambient perquè el públic pugui descobrir la bellesa del paisatge d’Andorra.

En total es realitzaran 17 funcions del 5 de juliol al 2 d’agost amb representacions els dimarts, dijous, divendres i dissabtes. Enguany també s’amplia l’aforament i s’oferiran 85.000 places en total. Cada representació tindrà una capacitat de 5.000 localitats. En concret, 2.000 places assegudes i a un preu de 15 euros i 3.000 places dempeus i gratuïtes.

De les 34.000 entrades assegudes, un 58% es distribuiran entre allotjaments turístics, agències de viatge i també touroperadors. D’altra banda, el procés de reserva d’entrades garantides assegudes s’obrirà el 2 d’abril per als establiments, agències de viatges i touroperadors i el dia 5 de maig s’obrirà el procés de reserva d’entrades sota demanda. La compra d’entrades assegudes per al públic en general es podrà realitzar a partir de principis del mes de juny.

Pel què fa a la pre-reserva de les entrades gratuïtes, l’obertura del procés de pre-registre començarà el 2 d’abril mentre que el 5 de maig s’iniciarà el procés de pre-reserva d´entrades pels usuaris ja registrats. Per últim, el procés de pre-reserva d´entrades s’obrirà el 16 de maig al públic en general.

Aquest any s’han introduït una sèrie de millores a l’hora de realitzar els enviaments de correu electrònic amb la voluntat de facilitar la recepció de la pre-reserva, la reserva de les entrades i també, els butlletins electrònics.

També es posarà en marxa un microsite, a través de www.visitandorra.com, des d´on es podrà fer tot el procés de pre-reserva i reserva tant de les entrades de pagament com de les gratuïtes ja sigui en format web, mòbil o tauleta.

La campanya de comunicació on-line i a través de les xarxes socials començarà l’ 1 d´abril i la primera fase de la campanya de comunicació a Andorra arrencarà el 14 d’abril amb la col·locació de lones gegants, pòsters i opis als indrets més concorreguts del país.

A més, aprofitant la campanya turística d’estiu, es farà una important promoció de l’espectacle a Espanya, França, Països Baixos, Bèlgica, Portugal, Regne Unit i Rússia on a partir del 7 de maig la nova funció del Cirque du Soleil a Andorra estarà present a la premsa escrita, ràdio, televisió, mitjans online, banners, opis i tanques d´aquests mercats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada