Saviola debuta a la lliga de futbol sala amb gol

La lliga de futbol sala compta des d’aquesta setmana amb un integrant de renom: l’exfutbolista argentí Javier Saviola. En el seu debut, l’exblaugrana va aconseguir marcar.

La seva carrera professional ja s´ha acabat però Saviola s’ha volgut reenganxar a la competició en pista i no sobre gespa. I en un campionat aficionat, a les files de l´Encamp. Només un objectiu: tornar a xutar i passar-ho bé. “El que m’interessa és estar amb els companys i passar bons moments”, explica conscient que “m’hauré de posar en forma perquè aquí he de córrer més”.

Saviola, que s´està formant per ser entrenador, se sent a gust vivint a Andorra i així ho fa saber sempre que se li demana. Afirma que la seva família s’hi sent a gust i es mostra satisfet de viure en un lloc “on un està content i la gent és molt amable”.

L’argentí, de 36 anys, també jugarà aquest any amb el Barça Legends, un equip format per exjugadors del club blaugrana. Per als companys de l’Encamp i el tècnic, compartir vestidor amb el que va ser un crac del futbol és un luxe. Pel tècnic Lluís Cruz “és un orgull entrenar una persona com ell, que aportarà experiència, ganes i il·lusió”.

Estrena amb empat a tres contra el Madriu. I una diana, la que salvava un punt per al conjunt encampadà a quatre minuts del final. És el primer cop que el “Conejo” entra en el futbol sala, però amb porteria gran o petita, l´olfacte golejador no el perd.