El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, la licitació de la segona fase del projecte d’instal•lació d’una caldera de biomassa i plaques solars tèrmiques a l’edifici de l’escola espanyola i francesa de Sant Julià de Lòria.

La primera fase del projecte es va adjudicar el passat 8 de juliol, incloent la instal•lació de les plaques solars i els treballs d’obra civil per a la col·locació de la caldera, per un import de 169.225,57 euros a l’empresa EMPUB.

La segona fase, de subministrament i col·locació de la caldera de biomassa estava prevista per a l’estiu del 2016, però vist que la primera fase ja està pràcticament enllestida, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha proposat avançar la segona fase per a aquest 2015 en lloc d’esperar al 2016, ja que es disposa de la partida pressupostària.

Donada la proximitat de l’hivern, i perquè la nova caldera pugui entrar en funcionament a l’hivern, la licitació es fa mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació urgent. El termini d’execució previst per als treballs és de vuit setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada