copesEl Govern  ha donat llum verd a l’ampliació de l’horari màxim de tancament fins a les 24 hores del dijous 11 de juny del 2015, una mesura que té com a objectiu fer possible la celebració de la cinquena edició de la iniciativa ‘Vine de copa al Centre Històric’. Aquesta iniciativa és organitzada per l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella i pretén crear diverses animacions pels carrers i comerços del Centre Històric de la parròquia.

L’ampliació de l’horari màxim de tancament serà pels comerços situats dins l’abast de delimitació de la zona comercial del Centre Històric d’Andorra la Vella. La mateixa carta de petició de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella informa que el nombre aproximat de comerços que s’adheriran a la iniciativa és d’uns 50 a 60.

El Govern ha considerat que la sol·licitud de l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, compleix els requisits de legitimació, petició i autorització que estableix el Reglament del 15 de maig del 2013, de modificació del Reglament d’aplicació de la Llei 92/2010, del 16 de desembre, d’horaris comercials i de dret al descans setmanal en diumenge per a les persones que treballen en el comerç, modificada per la Llei 07/2011, del 12 d’agost.

Foto: Arxiu ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada