Sau. Quina nit, de Pep Sala i Joan Capdevila

Portada de Sau. Quina nit
Portada de Sau. Quina nit

Títol: Sau. Quina nit
Autor/a: Pep Sala i Joan Capdevila
Pàgines: 376
Editorial: Rosa dels Vents

Sinopsi:

En motiu del 30è aniversari de la publicació del mític disc «Quina nit», els Sau ens expliquen totes les anècdotes, curiositats de concerts inoblidables i moments irrepetibles.

Un dels grups pioners del rock català i de més èxit dels anys 90, deu discos i un munt de cançons que han aconseguit arribar fins els nostres dies.

Quina nit és el disc que catapulta Sau a l’èxit al 1990. ha venut més de 100.000 còpies i té un himne, El Boig per tu, la cançó més radiada de la història del nostre país.

En el 30è aniversari de la seva publicació, la banda SAU30 ho celebra amb el seu públic amb un concert “Quina nit, Quina lluna, que s’emetrà a TV3 al desembre, una gira que comença al gener i un llibre on Pep Sala i en Joan Capdevila, ens expliquen què va passar durant la creació, enregistrament, promoció i gira d’aquest disc únic. Un munt d’anècdotes i curiositats, que ens transportaran als 90, a concerts inoblidables i moments irrepetibles. Un llibre per recordar Sau, les seves cançons i recordar-nos a nosaltres.

 

Autor/a

Pep Sala és un dels músics més influents de la música catalana. Pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista i productor, a Sau, Pep Sala&La Banda del Bar i en solitari.

Ha col·laborat amb artistes d’arreu del món com Robbie Robertson, Jackson Browne, Steve Hogarth, Kathy Chiavolla, Joan Manel Serrat, Luz Casal, Josep Carreras, Sergio Dalma, Shakira, Dyango.

Joan Capdevila, considerat el tercer Sau, va ser colletrista, manager i cofundador de la banda.

 

Font: lacasadellibro

TOTES LES NOTÍCIES