S’atorguen les subvencions d’Afers Socials a vuit entitats cíviques

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l’atorgament de les subvencions del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, a les entitats cíviques que duen a terme programes o actuacions d’àmbit social al Principat. En total s’han atorgat 56.938,47 euros a vuit associacions del país.

Les associacions que rebran subvenció per l’any 2017 són la Federació de gent gran del Principat d’Andorra (5.447,81 euros), l’Associació de dones d’Andorra (13.057,50 euros), l’Associació Marc G.G. (3.825 euros), l’Associació Hi Arribarem (4.741,87 euros), ICAP Teràpia (6.052,80 euros), Amida (1.940,96 euros), Autea (5.250 euros) i Stop Violències (16.622,53 euros).

Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar la cooperació entre les entitats socials i l’Administració pública per tal d’aconseguir una societat més justa, democràtica i responsable. Així, s’atorguen ajudes a les entitats o associacions que desenvolupen programes o actuacions de promoció social.

Els principis que es tenen en compte per a l’atorgament de les subvencions són la coresponsabilitat entre l’Estat i els usuaris, la solidaritat, la subsidiarietat estatal, la participació de la població, la prevenció, l’autonomia dels usuaris, l’optimització de les actuacions evitant la duplicitat de recursos, el finançament plural de les iniciatives, el caràcter contractual de les aportacions públiques, la subsidiarietat de les ajudes i les prestacions públiques, així com el seguiment, control i avaluació per part del Ministeri de les actuacions desenvolupades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.